Transport persoane Munster

Numit in latina Mosasterium, Munster este un oras asezat in nordul landului Renania de Nord-Westfalia din Germania cu o populatie de 280.000 de locuitori pana in prezent. Oras important in perioada medievala ca centru economic, cultural si religios.

Cursele zilnice de autocare si microbuze pentru transportul persoanelor in orasul Munster se efectueaza din toate judetele din Romania avand statii in majoritatea oraselor importante.

Apeland la serviicile noastre de transport persoane in orasul Munster te vei bucura de conditii excelente, seriozitate, punctualitate si nu in ultimul rand de un pret accesibil tuturor.

Din secolul XIX-lea Munster devine un important oras industrial in domeniul chimic si electrotehnic. Dupa cel de al doilea razboi mondial devine un important centru economic si un important centru universitar cu aproximatic 50.000 de studenti la Universitatea Westfalica Wilhelm.

Acum aveti sansa de a calatorii cu noi modele de autocare si microbuze alaturi de soferii nostrii profesionisti, calatorie care sa va satisfaca asteptarile dvs pentru transportul de persoane in Munster fie ca este in scop de serviciu, turistic sau de afaceri.

Un alt avantaj il au grupurile de persoane care doresc sa apeleze la serviciile noastre de transport in Munster, ele vor beneficia de reduceri substantiale.

Daca v-am convins puteti sa ne contactati cu incredere la numerele de telefon
0740.779.544 (Orange)
0761.017.248 (Cosmote/Telekom)
sau completand formularul de mai jos.

Statii din Romania:
Adjud Alba Iulia Arad Bacau
Baia Mare Barlad Bistrita Botosani
Braila Brasov Bucuresti Buzau
Campia Turzii Campulung Moldovenesc Caracal Caransebes
Carei Cluj Constanta Craiova
Dej Deva Dorohoi Fagaras
Falticeni Filiasi Focsani Galati
Hunedoara Iasi Lugoj Marghita
Medias Miercurea Ciuc Motru Negresti
Onesti Oradea Orastie Orsova
Otelu Rosu Pascani Petrosani Piatra Neamt
Pitesti Ploiesti Radauti Reghin
Resita Roman Satu Mare Sebes
Sibiu Sighetu Marmatiei Sighisoara Simleu Silvaniei
Slatina Suceava Targoviste Targu Jiu
Targu Mures Targu Neamt Tasnad Tecuci
Timisoara Toplita Tulcea Turda
Vaslui Vatra Dornei Zalau  

Top